Στον Παλμό Των Δημοτικών Εκλογών

2014-04-10 13:54

 

 

-Άρχισε τις αναγνωριστικές περιοδείες στους οικισμούς του Δήμου Μαρωνείας-  Σαπών , ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Κ. Σταυρίδη ΓιάννηΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ

-Σύσσωμος ο συνδυασμός – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ – με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών Κ. Σταυρίδη Γιάννη και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους ,περιοδεύουν  σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας.

-Όπως τόνιζε και  σε κάθε οικισμό   ο Κος  Σταυρίδης. Γ. , ο σκοπός αυτής τις περιοδείας είναι η αναγνώριση του συνδυασμού – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ- ,τόνιζε επίσης την στήριξη και την εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον συνδυασμό, για το τιμόνι του Δήμου μας, ένας Δήμος που έχει την μεγάλη ανάγκη αναγέννησης κυρίως σε αυτό το κομμάτι που έχει να κάνει με την καλυτέρευση στη ποιότητα ζωής των Δημοτών μας, όπως και αυτά που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του κάθε οικισμού .

- Όλα αυτά και με συνδυασμό το ότι η παράταξη του Κυρίου Σταυρίδη – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ – αποτελείτε κυρίως από νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν την όρεξη και την διάθεση για πολύ και ουσιαστική δουλειά στον Δήμο μας , συνθέτουν αν μη τι άλλο έναν συνδυασμό τον οποίον έχει άμεση ανάγκη ο τόπος μας… ένας τόπος ο οποίος νιώθει την μεγάλη ανάγκη (εδώ και χρόνια ) σε ουσιαστικές αλλαγές. Αλλαγές οι οποίες θα του επιφέρουν σίγουρα την ποιότητα ζωής που επιζητάει εδώ και χρόνια.

 

-Τέλος να σημειώσουμε πως  ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Κυρίου Σταυρίδη Γιάννη – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ – θα περιοδεύσει εκ νέου και επισήμως  σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας  στο τέλος του μήνα , ως προς την δημοσιοποίηση του προγράμματος  του συνδυασμού για τον Δήμο μας.

ΑΠΟ:ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ