Οι υποψηφιότητες (Μαρωνείας - Σαπών)

2014-03-23 00:14

 -Δυναμικά κινείται  η παράταξη με επικεφαλής τον Σταυρίδη Γιάννη, έχοντας την στήριξη και παλιών αυτοδιοικητικών και πολλών  πολυκομματικών στελεχών, αλλά και με προσχωρήσεις δυσαρεστημένων στελεχών της παράταξης του νυν δημάρχου .

- Ήδη έχει καταρτίσει το μεγαλύτερο ποσοστό(αν όχι όλο) του ψηφοδελτίου του εκμεταλλευόμενος το γενικό μούδιασμα πού υπάρχει στις άλλες υποψηφιότητες. 

-Προσπαθεί επίσης να εντάξει στο συνδυασμό του  τους  φερόμενους υποψηφίους, που αφού δοκίμασαν να κάνουν τις δικές τους κινήσεις διαπίστωσαν ότι αυτό δεν είναι εφικτό στις παρούσες συνθήκες. 

-Έτσι το σκηνικό που διαμορφώνεται προς το παρόν τουλάχιστον, είναι ότι οι δυο βασικοί μονομάχοι στο δήμο Μαρώνειας- Σαπών θα είναι δυο παρατάξεις.

 

-Κινήσεις όμως για την κατάρτιση ψηφοδελτίου κάνει και ο πρώην δήμαρχος Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, που καθημερινά έρχεται σε επαφή με πολλούς, προσπαθώντας  να φτιάξει την βασική του ομάδα.

-Η εκτίμηση βέβαια όσων γνωρίζουν τα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής, είναι ότι  τελικά είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει, γιατί πολλοί θεωρούν ότι έκλεισε ο κύκλος της προσφοράς του, ότι τον κυνηγά το παρελθόν και είχε μεγάλη περίοδο αποχής από τα δημοτικά δρώμενα.